GSTALT’ers

Dit gedreven team van GSTALT maakt anderen succesvol

team_image
Nick van Manen

Stuurt, schakelt en coördineert met een kritisch oog. Staat altijd paraat óf het is al geregeld. Schakelt net zo makkelijk tussen offline als online. Als je z'n 06 hebt dan ben je een gelukkig mens.

team_image
Arnout Roose

Dromen is zijn beroep. Bedenkt heerlijke concepten en neemt je mee in wat zou kunnen. Of het nou ideeën zijn, naamcreatie of identiteit... laat dat hoofdje maar de vrije loop en je wordt verrast.

team_image
Daphne Davelaar

Zeldzame vondst, creatief én gestructureerd. Loodst elk creatief concept moeiteloos door elke fase. Of ze nou zelf aan het ontwerpen is of haar collega's aan het werk zet, altijd volgens planning en in goed overleg.

team_image
Arie de Hoog

De creatieveling onder de creatievelingen. Tekent, schildert, schetst en kliedert tot de perfectie bereikt is. Denkt en droomt in PMS, RGB en CYMK, en als het even kan tegenwoordig óók nog in 3D!

team_image
Giljam Nijsse

Ondanks z’n verre Zeeuwse roots verzint ie voor onze lokaal’ste klanten ook de mooiste creaties. Als een vis in het water als het gaat om strak en doordacht digitaal ontwerp, maar stiekem vindt hij signing en mooi printwerk maken ook wel heel leuk!

team_image
Edwin de Graaf

Social platforms als LinkedIn, Adwords, Facebook en Instagram hebben weinig geheimen voor deze frisse online marketeer. Fijn hoor! Want uh... welke onderneming wil nou niet online aanwezig zijn? Ooit in beeld gekomen als stagiair bij Raet, en nu mooi in ons team!

team_image
Rhodé de Jonge

Leergierige en goedlachse designer die het best tot haar recht komt in een swingend creatief team. Dus die is bij ons op de juiste plek! En als ze toept weet je alleen één ding zeker: die heeft sowieso de joker 😉

team_image
Jeroen Klumpenaar / Plug-in

Of het nu begint met de bouw van een nieuwe website of een vervolg is op een (re)brandingsvraagstuk, bij Jeroen kunnen we er altijd voor terecht. Moeiteloos bouwt hij onze ontwerpen om tot vloeiend werkende WordPress websites. Als zijn websites net zo gevat waren als z’n opmerkingen, dan werd er online een hoop gelachen 😉

team_image
Paulus Egberts / Plug-in

Great minds think alike... of vullen elkaar mooi aan, maar dagen elkaar ook uit. Conceptueel denken en kunnen ontwerpen zijn fijne eigenschappen om het team mee aan te vullen. En dat merken onze relaties ook. Eén van die talenten die GSTALT lekker fris houdt.

team_image
Lukas Ezendam / plug-in

Altijd fijn om bij je team te hebben die Lukas. Vrije vogel, vrije geest en dat merk je in zijn designs. Zoekt het randje van de brand guidelines, dat maakt zijn werk altijd een beetje spannend!