Strategie

Strategie is een breed begrip en omvat vele gebieden. Dus wat kun je verwachten als het om strategie gaat bij GSTALT?

 

Simpel gezegd denken we graag met je mee in strategische vraagstukken en uitdagingen die je hebt voor je onderneming op het vlak van:

  • Ontwikkeling en of verhelderen van de visie & missie
  • Positionering van bedrijf of product
"Strategisch advies wat we geven is praktisch, pragmatisch en haalbaar"

De vraagstelling

Een helder uitgangspunt is de basis voor heldere antwoorden. We formuleren daarom altijd eerst samen de vraag. Aan de hand hiervan stellen we het proces voor welke we samen doorlopen.

 

Hoe gaat dat in de praktijk?

We luisteren naar je ambitie, stellen vragen, denken na en gaan het gesprek aan. Geen dikke rapporten, vaak wel een presentatie. We zetten jou aan het denken en dan gaan we finetunen en plannen maken. We stemmen van te voren af hoeveel tijd we erin mogen steken; geen financiële verrassingen dus. Het advies wat we geven is praktisch, pragmatisch en haalbaar. Soms confronterend, maar elk advies wat we geven is met het oog op jouw belang en succes.

The proof is in the pudding

Lees hier hoe we voor bijvoorbeeld Hardeveld (een familiebedrijf sinds 1898) de droom van de vierde generatie waarmaakten door ze te helpen de transitie te maken van traditionele kantoorvakhandel naar toekomstbestendige project- en werkplekinrichter. Of over Willemsen Hout die we mochten adviseren om een nieuw merk te lanceren passend bij het bedrijf en de doelgroep.