Wat wij doen: Marketing

Heb je fantastische producten, een unieke dienst of dé oplossing waar iedereen al jaren op zit te wachten? Nu moet de wereld het nog te horen krijgen. Dé uitdaging die elke ondernemer kent en waar we graag in meedenken.

 

Effectiviteit, daar gaat het om. Maar om effect te hebben moet ook het doel bepaald zijn. Vooraf doelen bepalen is dus waar we mee beginnen. Dan het concept, de uitwerking en het slim inzetten van de juiste kanalen.

"Om effect te hebben moet er wel vooraf een doel bepaald zijn"

Lees hier hoe we voor bijvoorbeeld Visma | Raet (een van de grootste Nederlandse leveranciers van HR- software) de huisstijlbewaking voor onze rekening nemen en de marketingafdeling ondersteunen bij alles wat er onder de merkvlag gemaakt wordt, of over NIEMAN, die we nu ze 30 jaar bestaan hebben geholpen te transformeren van een kundig bedrijf met veel expertise, naar een echt trots merk. En over Famed (bekend van de nota’s die zij namens medisch specialisten sturen naar zorgconsumenten) waarvoor wij de externe marketingafdeling zijn die aanvoelen als hun eigen collega’s.