Cyberark

Voor Cyberark zijn we de creatieve partner voor de marketingafdeling. Een concept voor een direct mailing, een idee voor een medewerkersgeschenk, of een leuk concept voor een beursstand om goed op te vallen: wij regelen het.

 

Direct mailing

Het concept voor een Attack & Defend- event was er al, alleen nu nog een leuke direct mailing en visuele uitstraling om op te vallen. We bedachten een mailing die de essentie van het event goed weergeeft; Bescherming van je data. Het slotje heeft een mooi gewicht wat natuurlijk ook nieuwsgierig maakt… wat zit er in het doosje? Een item wat je toch even op je bureau laat staan. De uitnodiging bevatte in het concept een unieke link, waarbij elke geïnteresseerde een uniek ID had welke tevoorschijn kwam achter de scratch- laag.

 

Uitvoering

De mailing werd verstuurd naar enkele honderden adressen in Nederland, België, Zweden, Finland en Noorwegen. GSTALT verzorgde voor de direct mailing het gehele proces van inkoop tot drukwerk, packaging en het verzenden. Zo doet de afdeling marketing waar ze goed in is, en doen wij de rest.

Opdrachtgever

Cyberark

Werkzaamheden

Concept ontwikkeling - Visual design - Marketing - Campagnes - Direct mailings - Drukwerkbegeleiding